Klassieke schoonmaak:onderhoud van al uw privé- en professionele ruimtes


Wij bieden een volledig scala aan diensten om in de behoeften van particulieren en bedrijven te voorzien. Omdat elk soort reiniging een specifieke interventie vereist, beschikken onze teams over de aangepaste apparatuur en vereiste knowhow om een kwaliteitsresultaat te garanderen.

Schoonmaak van kantoren


De netheid van werkruimtes is een noodzaak, zowel voor het imago van uw bedrijf als voor het comfort en de productiviteit van uw werknemers. Wij hebben onze expertise in het onderhoud van kantoren (computerapparatuur, vloeren, sanitaire ruimtes, keuken ...) ontwikkeld om u te helpen deze doelstellingen te bereiken, op een regelmatige of gerichte basis, al naargelang uw behoeften.

Schoonmaak van winkels


We komen ook tussenbeide voor het onderhoud van handelsruimtes en zorgen voor de netheid van vloeren, ramen en vitrines, evenals balies en andere uitrusting. Om de continuïteit van uw activiteiten te garanderen, voeren onze teams hun diensten buiten de piekuren uit, volgens uw voorkeuren.

Schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes van gebouwen


Hebt u professionals nodig voor het complete onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes van gebouwen? Onze technici zorgen voor de netheid van de inkomhal, overlopen en gangen, ramen en kozijnen, trappenhuizen en liften. Ze zorgen ook voor de reiniging van parkings en buitenruimtes. Het onderhoud van het vuilnislokaal en het buitenzetten van vuilnis zijn ook inbegrepen.

Ramen wassen


Hoge of moeilijk toegankelijke ramen? Onze teams beschikken over aangepaste uitrusting om ze veilig te onderhouden. Dakramen, ramen van flatgebouwen of huizen, onze ramenwassers reinigen al uw glasoppervlakken, aan de binnen- en buitenkant.

Reiniging van tapijten


Tapijten en vloerkleden zijn warm en comfortabel, maar vereisen regelmatig onderhoud om hun oorspronkelijke glans te behouden. Vlekken en stof zijn geneigd zich op te hopen en vereisen een specifieke behandeling. Daarom bieden wij particulieren en bedrijven eenmalige of regelmatige diensten om een perfecte reiniging van dit soort oppervlak te garanderen.

Onderhoud van huizen en privéwoningen


Vertrouw ons de schoonmaak van uw appartement of huis toe. Wij staan tot uw beschikking voor regelmatig onderhoud, maar ook voor een grondige reiniging of een specifieke en gerichte dienst (ramen wassen, schoonmaak voor/na verhuizing ...).

Industriële reiniging


Ons bedrijf voorziet in uw behoeften inzake industriële reiniging op uw productielocatie. Wat uw activiteitensector ook is, wij zorgen voor een onberispelijke netheid van uw machines en al uw uitrusting.

Reiniging van parkings


Een van onze vele diensten bestaat uit het onderhoud van uw binnen- en/of buitenparkings. Wij ontdoen uw vloeren van olievlekken, bandensporen, vuil en afval, en zorgen voor de reiniging van de verlichtingsapparatuur, ventilatieroosters en goten. Met specifieke en aangepaste machines geven onze teams uw parkings weer de glans en de hygiëne die noodzakelijk zijn voor het comfort en de veiligheid van de bezoekers en werknemers van uw bedrijf.

Onderhoud van sanitaire ruimtes


Neem contact op met ons bedrijf voor een efficiënte reiniging van uw sanitaire voorzieningen, of deze zich nu in uw kantoren, winkels of huizen bevinden. Wij desinfecteren uw badkamers, toiletten, wastafels en kranen en zorgen voor de netheid van spiegels, deurknoppen en schakelaars om de perfecte hygiëne van deze ruimte te garanderen en ze gastvrij te maken.

Logo Iso 9001
Logo VCA
Logo Iso 14001