Specifieke reinigingvoor uw privé- en professionele ruimtes


Onze professionele teams zijn opgeleid om in vele moeilijke situaties in te grijpen, bijvoorbeeld na schade of werken. Ze beschikken ook over de vereiste technische kennis en apparatuur om uw vloeren gericht te onderhouden, ongeacht hun bedekking.

Interventie na schade


Heeft uw gebouw een brand, waterschade of stookolielek geleden? Waar u ook bent in België, onze gekwalificeerde technici grijpen snel in om het weer in orde te brengen en alle sporen van de schade te wissen.

Wij beschikken over speciale producten om uw gebouw doeltreffend te reinigen op een milieuvriendelijke manier.

En na werken?


Vertrouw ons uw woning of bedrijfslokalen toe na renovatiewerken. U kunt zich dan concentreren op de essentie: de inrichting van uw nieuwe vertrek, de decoratie, uw intrek enz.

Wij verwijderen het afval en maken uw nieuwe uitrusting zorgvuldig schoon zonder ze te beschadigen. Met onze geavanceerde apparatuur kunnen we uw oppervlakken reinigen of ontvetten en alle restjes (cementsluier, lijm, verf, enz.) verwijderen.

Speciale diensten voor uw vloeren


Wij voeren ook het onderhoud uit van specifieke vloeren.

  • Kristallisering van natuursteenvloeren (marmer, blauwe hardsteen, enz.). De poriën sluiten zich, zodat de vloeren bestendiger en gemakkelijker te onderhouden zijn. U geniet van glanzende vloeren zoals op de eerste dag.
  • Schuren, waxen en polijsten van linoleum. Wij verwijderen de moeilijkste vlekken en brengen een beschermende behandeling op uw coating aan die er een glad uitzicht aan geeft en de dagelijkse reiniging ervan vergemakkelijkt. Wij werken zowel bij particulieren als in professionele gebouwen of in de openbare sector, met name in ziekenhuizen.
  • Polijsten van uw betonnen vloeren voor gemakkelijker onderhoud, verhoogde vuilbestendigheid en een opmerkelijk designuitzicht.
Logo Iso 9001
Logo VCA
Logo Iso 14001